Inomhus

Valmöjligheterna är stora när det gäller solavskärmning för att skydda ert hem från solen. Samtidigt fungerar solavskärmning som ett energifilter på vintern och bevarar värmen inomhus. Bra både för hälsan, klimatet och plånboken!! 

SÅ MÅNGA FÖRDELAR

I det Nordiska klimatet med både mycket ljus och mörker är det viktigt att kunna reglera och variera det infallande ljuset. Våra olika typer av solskydd bidrar både till bättre inomhusklimat, men framförallt till vad vi kallar ljuskomfort. Inredningsdetaljer i kombination med funktion har aldrig varit tydligare än med våra solavskärmningslösningar.

VÄRME, KYLA & MILJÖ

40 procent av Sveriges energianvändning går till att värma upp och kyla ner fastigheter. Därför är det självklart att vi fokuserar våra produktsatsningar på energieffektivisering inom detta område. Med ett effektivt energifilter så som våra solskyddsprodukter kan de göra stor skillnad, både under vinter och sommar.

MÅTTANPASSAD RULLGARDIN

Enyroom Flexshade är en serie av rullgardinsmodeller för både trendig inredningsdesign men också för funktionella och avskalade installationer. Valet av väv i våra olika kollektioner ligger till grund för en fantastisk upplevelse med inramning av ert fönster. När du beställer dina rullgardiner från Enyroom får du dem måttanpassade efter just dina fönster, och därmed en garanterat perfekt passform.

Bild: EnyRoom

LAMELLGARDIN

Lamellgardiner är lika effektivt och snyggt på arbetsplatsen som i hemmet. De passar bra till större fönster och olika typer av inglasningar, så som kontorsrum och uterum. Öppna upp för utsikt, och stäng för insynsskydd och påträngande solstrålar. Alla våra lamellgardiner levereras måttanpassade exakt efter dina anvisningar.

Bild: Sandatex

PERSIENN

En klassiker som aldrig går ur tiden. Nya färger och variationer med samma stilrena utseende där vi kan anpassa lamellernas vinkling baserat på ditt behov. Vill du skapa en ombonad känsla och alltid ha din persienn nere så är det enkelt att justera vinklingen för att minska insyn men ändå ha möjligheten att se ut.

Bild: EnyRoom

PLISSÉ

När form och funktion möts som skapar ett solskydd för kök, sovrum och allrum. Designen med den veckade väven finns som diffuserande väv som ger ett behagligare ljus, men också som mörkläggande väv för en god natts sömn. Variationen av modeller gör att just ert behov kan tillgodogöras.

Bild: EnyRoom

EFFEKTGARDIN

En kombination av ljus och mörker i en stilren och modern rullgardinsmodell. Rakt, vackert och avskalat, men samtidigt effektivt att kunna filtrera infallande ljus. Med kulkedjan kan du snabbt och enkelt reglera effektgardinen för att släppa in mer ljus eller stäng igen för användning som insynsskydd. Enyroom Effektgardiner finns valbara i flera olika vävar och färger även till lite större fönster. 

Bild: Sandatex

GARDIN

Inget hem är komplett utan textil. Med gardinlängder kan du sätta tonen i ett helt rum. Det gör rummet ombonat och skyddar från insyn, sol och värme. Textilerna finns från tunna transparenta till tunga fördunklande. Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar. Du kan idag få dina gardiner med motor för att förenkla vardagen lite extra!

Bild: EnyRoom