Utomhus

Visste du att… Rätt solavskärmning kan reducera upp till hela 90% av den instrålande energin. Att solavskärmningsprodukter håller nere temperaturen under sommaren och isolerar under vintern. Att sänka energiförbrukningen med hjälp av solskydd sparar både pengar och är snällt mot miljön. En energismart solskyddsinvestering är snabbt intjänad i minskade energikostnader.

HÄLSA & KOMFORT

Sol, ljus och hälsa hör ihop! För att skapa trivsamma och hälsosamma miljöer, behöver vi både släppa in och skärma av solen. Ett bar solskydd balanserar behovet av dagsljus och utblick med att reducera besvär i form av bländning, reflexer och övertemperatur.

FUNKTION & ESTETIK

Funktionen är i fokus när man väljer typ av solskydd. Man skall därför alltid börja att prioritera vilka behov, problem, krav och önskemål man har, så att man får rätt typ av produkt. Därefter kommer de angenäma valen av färg, form och design.

SCREENMARKIS

Enyroom Screenmarkis är ett tekniskt överlägset solskydd i förhållande till vanliga fönstermarkiser. Den reducerar värme likt få andra produkter samtidigt som öppningsfaktorn i väven gör att utsikten finns kvar. Vindtester i högsta klass borgar för en säker drift även vid kustnära boenden.

Bild: EnyRoom

FÖNSTERMARKIS

Ett stilfullt fasadsolskydd som stoppar solens strålar och ger ett behagligt ljus. Enyroom Fönstermarkiser går att få i de modernare raka utförandet eller med klassiskt vågig kappa. Den svenska traditionen har blivit än bättre med fler vävar och ett utbud av modeller för de flesta utseenden av fönster.

Bild: EnyRoom

TERASSMARKIS

Förläng sommarens underbara kvällar och behåll värmen kvar på uteplatsen med sortimentet bland Enyrooms olika terrassmarkiser. Under de soliga dagarna skänker en terrassmarkis behaglig komfort för en middagsstund i skuggan. När terrassen skall skuggas helt men man samtidigt inte vill ha ett komplett uterum så finns även vårt sortiment av pergolamarkiser.

Bild: Sandatex

FRISTÅENDE MARKIS

Enyroom fristående markiser är större solskyddslösningar som går att montera fristående utan direkt anslutning mot fasaden, eller med stödben i front. Detta låter dig skapa en plats i trädgården med solskydd, utan att behöva ansöka om bygglov.

Bild: Warema